Post by keydytingvicha on Feb 9, 2022 14:57:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Kule Savunması Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Kule Savunması Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile oluşturucu jetonları ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Kule Savunması Offline 2022 version ▞▞▞
Meh. Mücevher almak çok zaman alıcı olmasaydı daha iyi olurdu. Belli bir noktadan sonra oynamak için bir ödeme olarak ayarlandı.
Crystallight Defense Free APK - Son Sürüm 2.8.6
Bu oyunu gerçekten beğenmek istiyordum. Ve gerçeği söylemek gerekirse - ilk 4 1/2 seviye için çok eğlenceli. Ve sonra sağlık görevlilerine çarparsın ve tüm eğlence tamamen pencereden dışarı çıkar. Kaynaklarınızı ne kadar değiştirdiğiniz önemli değil - seviyeler basitçe kazanılamaz hale geliyor. Onları "dövebilirsin", ancak her oyundan sonra oyunu doğru şekilde elde etmek için doğru yükseltme kombinasyonunu bulmaya çalışarak geçireceksin. Ve yine aynı şeyi yaparsanız - sonuçlar farklı olacaktır. Bu son derece sinir bozucu. Farklı zorluk seviyelerinde (herhangi bir COD oyunu gibi) yenilebileceği güvencesiyle satın almak için bunun gibi bir oyuna memnuniyetle 5-10 $ düşürürüm. Ama hayır - oyunun yenilebilir hale geleceğine HİÇBİR güvence vermeden zümrütlere 5 veya 10 $ veya daha fazla harcayabilirsiniz. Bunu daha önce fark etmeliydim. Ama bunun anlamı, uygulama içi satın alımları olan bir oyunu bir daha ASLA yüklemeyeceğim. Oyun yayıncıları için harika bir iş modeli ama tüketiciler için berbat.
Ne yazık ki, bu sadece başka bir cüzdan kapma, mikro-işlem itme, eziyetli, barikat dolu çöp parçası. Geliştiriciyi desteklemek için 8 dolar harcadı, sonra daha sonraki dünyalardan bazılarına ulaştı ve kesinlikle pişman oldu. Desteklemez.
Güzel oyun ama kule zayıf olduğu için devam edemeyeceğiniz bir seviye var. Size bu kulenin bu düşman için zayıf olduğunu söylemeleri güzel, eğer bu seviyede çeşitli değilse stratejiye odaklanabilirsiniz, bu yüzden faydasız çünkü mevcut tüm kuleleri satın almanız gerekiyor.... Kule yükseltmeye odaklanıyor ama değil diğer seviyelerde saldırı güçleri kullanır çünkü canavarlar güçlüdür ve kuleniz biraz hasar görmez..... Belki saldırılara yükseltme ekleyebilirsin, böylece en azından para kazanabiliriz.
古代の惑星タワーディフェンス 頭脳系 iwps
Crysis 2 Acil Yardım ! Gta 4 Acil Yardım İçeri · Farming Simulator 2011 "ekran sorunu" · Colin McRae Dirt 3 '' Save '' ÇÖZÜMÜ · Strateji Oyunu
İlk başta harika, ancak çok sınırlı yükseltmeler ve stratejiler zorlandı. Küçük yükseltmeler için çok fazla eziyet.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strateginiai wfma
Bu oyunu beğendim, ancak 8.2 seviyesinde paris'te tüm maksimum üslere bile gitmek çok zor, kuleler silahları yükseltildi, hala 2 aydan fazla gidemez denemeye devam edin. Bu yüzden bu oyunu kaldırmaya karar verdim.
Başta oynaması eğlenceli ve oynaması zevkli, ancak seviyeleri nasıl geçeceğiniz konusunda gerçekten tutarsız görünüyor. Stratejiler, bir seviyenin ilk denemesinde işe yarar, ancak ikincisinde farklı sonuçlar verir. Sinir bozucu.
Çok keyifli bir savunma oyununda 10dk. Bundan fazlasını söyleyemem. Sadece kısa bir süre sonra.
Oynanış iyi ve zorlu, ne yazık ki gerçek parayla enerji ikmali satın almadan önce kaç kez tekrar deneyebileceğinizle sınırlısınız ve sadece oynamaya devam etmek için ödemeniz gereken herhangi bir oyunun kimsenin zamanına değmeyeceğine kesinlikle inanıyorum. . Bir yıldız vermememin tek nedeni, oyunun yasal olarak eğlenceli olmasıdır.
Mimara üzerine
Ancient Planet Tower Defense Offline Strateegia bee
Harita 2, Aşama 3'ü geçmek inanılmaz derecede sinir bozucu! 😡
Başlangıçta eğlencelidir ama elmas almadan ilerleyemez.
Olenlerden cok az para kazaniyorsunuz, bir anlami kalmiyor
Okuduğum kadarıyla ilerleme yavaşlamış. Bu iyi bir oyun ama çok eziyet odaklı ve eziyet biraz yavaş. Hala eğlenceli, sadece ilerlemenin bu kadar yavaş olmamasını diliyorum.
kazanamazsınız veya mücevher satın almazsanız, bu oyunlarda erken seviye tıpkı denemeler gibidir ve ilerlemenize devam etmek için mücevher satın almak için biraz para harcamanız gerekir..her şey parayla ilgili.
DÖNDÜRMEZ çünkü şimdi oynamadan kaldırmayı döndürmez!
Eğlenceli oyun, iyi grafikler, reklamsız ve isteseniz de istemeseniz de ödeme yapabilirsiniz.
Geliştirme puanları az içeriklerden bahseden göstergeler. Ama ilerlemiş bölümlerin birkaçını tekrardan oynayıp biriktirdim ve bölümleri geçtim. Onun dışında güzel klasik bir oyun.
Çok iyi bir TD oyunu. Büyüleyici ses! Dene!
Sci-Fi Tower Defense Module TD - HIZLI APK İNDİR
İyi ve eğlenceli bir oyun... İlk birkaç seviye için. Daha da ilerlemek için süper pahalı ve çok az (ödüllü) seçeneği yükseltir. Temel olarak, yükseltmeler için gerçek para harcamanıza neden olacak bir yem ve geçiş şeması, çünkü oyun bunu yapmanız için başka herhangi bir uygun yola izin vermiyor. Bir aylık eğlence için iyi ve sonra çöpe at.
School of Chaos Online MMORPG Hry na hrdiny vjr
Birimler zorlu yükseltmeleri çok yavaş alıyor
İndir Ancient Planet Kule Savunması Offline .apk Android için. Ancient Planet Kule Savunması Offline · İndir Modern Ops: Gun Shooting Games
Oyun eğlenceli bir üs savunma oyunudur, ancak belirli bir süre içinde bir seviyeyi yeniden başlatma veya yeniden "satın alma" denemelerinin sayısını sınırladığınızda hiçbir oyuna iyi bir puan veremem. Bunu ortadan kaldırın ve derecelendirmemi güncellemekten memnuniyet duyarım.
İlk birkaç seviye için eğlenceli. Sonra zorluk artar ve yükseltmeler için ödeme yapmadan oynayamaz/kazanamazsınız. Veya 15 dakika bekleyebilirsiniz 🙄
Güzel oyun.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strateginiai wfma
Bu eğlenceli ve baştan çıkarıcı bir oyun! Devam et ve bir şans ver... çabuk bağımlısı olacaksın
Oyunu çok beğendim ama kendimi hep yetersiz hissediyorum ama biliyorum çünkü daha yeni başlıyorum.
Yumuşak bir ödeme duvarı tarafından mahvolmuş harika bir oyun. Kampanyanın yaklaşık yarısında, seviyeler yükseltme olmadan geçilemeyecek kadar zorlaşıyor, ancak sadece oynayarak yeterince "kristal" alamıyorsunuz (neden hep kristaller?!) Bu yüzden para harcamanız gerekiyor. Ya benden bir oyun için ücret alın ya da hiç ücret almayın.
Çok iyi oyun. Bazen nerede tarlalar ve nerede yamalar olduğunu görmek zor olan haritalar gibi değil ama belki de ekstra zorluktur. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Tamamlanmasının imkansız olduğu Son haritaya kadar sorun yok. . Bu yüzden oynamayı bıraktım çünkü oynamak bana çok pahalıya mal oluyor. Onun bir Olgun kapalı. Uzak dur!!!!!
4. haritada, aynı seviyeyi tekrar tekrar ödemeniz veya sonsuz bir şekilde ezmeniz gerekir. £ 10 mücevher size kazanmak için ihtiyacınız olan herhangi bir yükseltmeyi sağlamaz, bu yüzden tavsiye edemeyiz.
Oyunda, reklam yok. uzun zamana kadar kimlere en iyi kule savunmalarından. tavsiye ediyorum.
Çiftçilik yapsanız bile "kazanmak için öde" olmasaydı çok daha eğlenceli olurdu
Eğlenceli TD oyunu, güç kazanmak için harcama yapmadan birkaç seviyeden sonra dışarı çıkıyor.
Bu oyun iyi bir TD oyunu ama oynaması ücretli. Eğlenceli başlar ve ilerlemek için silahları yükseltirsiniz. Sonra aniden normal silahların işe yaramadığı bir seviyeye geliyorsunuz ve ilerlemek için süper güçleri yükseltmeniz gerekiyor. Ne? Ayrıca, yakut kazanmak için daha düşük seviyeleri öğütmenin uygun bir yolu yoktur. 3 yıldızın hepsini aldığınızda, yakut kazanamazsınız. Yani, ilerlemenin tek yolu yakut satın almak Kaldırma!
ÖDEME 2 OYNA... Çok çabuk duvara çarptım. Tamam, kendi kendime düşünüyorum, sadece öğütmem gerekecek. Bu oyunların tipik özelliği. HAYIR! Bunu bile yapamadım. 3 yıldız verebildiğim önceki seviyelere ulaşmaya çalışırdım ve bu seviyeyi geçmek için bile mücadele ederdim. Bu oyunun adını Ancient Money Pit olarak değiştirmeniz gerekiyor.
Zorluk 5 veya 6 seviye içinde oynanamaz bir seviyeye yükselir, bu yüzden para harcamak zorunda kalırsınız. Sırnaşıklık. Kaldırıldı.
6 yıldızlı bir oyun, diğer TD'lere kıyasla öğütme gerçek ama oyun para ödemeden bitirilebilir. Oyun jetonlarını yeniden kazanmak için beklemenin bir sakıncası yoksa, p2p olmayan en iyi TD'lerden biridir, eski okul eziyeti ve uygun kule tahsisi, oyunu kesintiye uğratan hiçbir reklamın olmaması gerçeğini sever.
Güzel oyun bu tavsiye ederim
Oyun kendi başına yeterince eğlencelidir, ancak kazanmak için çok fazla para ödenir. Sonunda, ilerlemek için mücevherlerin veya yıldızların gerekli olduğu bir duvarla karşılaşırsınız, bu da onu yoğun bir eziyet haline getirir. Önceki görevlerin tekrarlanması, alınan değerli taşlarda ciddi bir azalmaya neden olarak eziyeti ilerletir. 1200 mücevher satın almanın beni ne kadar ileriye götüreceğini görmeye karar verdim (10 USD'lik bir satın alma). Beni çok uzağa götürmediler, bu yüzden paranın karşılığı orada değil. Daha yüksek puan verirdim, ama yine de, mücevherlere harcanan paranın değeri uçsuz bucaksız.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategy ifr
bu oyunun son birkaç seviyesini yenmek neredeyse imkansız, haritaların kendileri çok küçük düşmanlara karşı savaşırken kazanılan jeton hacmi son derece önemsizdir herhangi bir hacimde ekstra jeton kazanma yeteneği ya sessizdir ya da önemsizdir, basitçe bu oyunu yenmek çabaya değmez, kayıtlara göre bu, tüm silahları ve taretleri tamamen yükselttikten sonra.
Eğlenceli kule oyunu, günlük giriş bonusu yardımcı olacaktır, aksi takdirde zümrütleri almak için gerçek paraya ihtiyacınız var
silah azz